Configurare Kodi Add-ons [Exodus] - Sony si Philips Android TV


Configurare Kodi Exodus - Sony si Philips Android TV

Kodi ramane in continuare una dintre cea mai buna si mai importanta aplicatie de filme online gratuite pe care o puteti instala pe televizoarele cu Android Sony si Philips
De mentionat ca aceasta aplicatie se poate instala si pe laptop sau calculator atat pe Windows cat si pe Mac OS X.

In continuare vei vedea pas cu pas cum se configureaza aplicatia Kodi si care sunt cele mai bune si cele mai recomandate addon-uri Kodi.

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa descarci si sa instalezi aplicatia Kodi pe dispozitivul tau.
Dupa ce ai instalat Kodi urmeaza pasii de mai jos.

1. Mergi la System -> File manager -> Add source

2. Acum in fereastra care tocmai s-a deschis la "None" trece urmatorul link: http://fusion.tvaddons.ag, iar mai jos la "Enter a name for this media source" scrie Fusion, dupa care apasa butonul Ok.

3. Acum mergi la System -> Settings -> Add-ons -> Install from zip file -> Fusion -> start-here -> plugin..program.addoninstaller-1.2.9.zip

4. Dupa ce ai parcurs toti pasii de la punctul trei, asteapta aproximativ doua minute dupa care mergi la Programs -> Addon installer -> Featured addons, iar din lista cu addon-uri care va aparea pe ecran instaleaza in primul rand urmatoarele add-on-uri care in momentul de fata sunt cele mai bune add-on-uri pentru kodi: 1Channel, Exodus, Pheonix, Stream all the sources, Velocity. Pentru cei interesati ce un add-on Kodi pentru documentare foarte bun mergeti inapoi la Addon installer iar aici mergeti la Video addons si cautati Decado documentaries.

Mai departe puteti instala si testa orice alt add-on de aici in functie de ceea ce va intereseaza.

5. Pentru a configura subtitrarea astfel incat aceasta sa fie gasita in limba dorita (Romana) si sa fie incarcata in film va trebui sa faci urmatoarele: Programs -> Addon installer -> Search -> iar aici scrie opensubtitles. Va fi gasit add-on-ul Opensubtitles.org pe care trebuie sa il instalezi.

6. Dupa ce ai instalat add-on-ul Opensubtitles.org mergi inapoi la System -> Settings -> Video -> Subtitles. Aici fa urmatoarele modificari:

- La Preferred subtitle language, alege limba in care vrei sa fie gasita subtitrarea (Romana).
- La Character set selecteaza Central Europe (Windows).
- La Language to download subtitle for, deselecteaza "English" si selecteaza limba in care vrei sa fie cautata subtitrarea.
- Mai jos la Default TV show service si Default movie service selecteaza Opensubtitles.org;

7. Dupa ce ai parcurs toti pasii de la punctul sase mergi la Videos -> Add-ons -> Exodus -> Tools -> Subtitles, iar aici bifeaza primele doua pozitii iar la urmatoarele doua selecteaza limba in care vrei sa fie cautata si incarcata subtitrarea (Primary language si Secundary langugea).

Add-on-ul Exodus este un add-on foarte bine structurat cu un continut foarte bogat si care incarca in majoritatea cazurilor subtitrarea filmelor automat. Exodus este un add-on similar cu regretatul Genesis.

Gasesti mai jos un tutorial video cu toti pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a configura complet aplicatia Kodi.

Configurare Kodi Add-ons [Exodus] - Sony si Philips Android TV Configurare Kodi Add-ons [Exodus] - Sony si Philips Android TV Reviewed by Marva on 12:29:00 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Buna seara!Am instalat si eu Kodi,apoi Exodus,cu ajutorul unui baiat,dar am o problema.Nu-mi merg toate filmele,in cazul meu TV SHOWS-urile.Dupa ce dau click pe film,imi apare NO STREAM AVAILABLE.Exista vreo probabilitate sa rezolv aceasta problema?Sunt seriale care merg si altele care nu merg.Deci,ma poate ajuta cineva?Multumesc in avans.

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema e ca acum la acel link de addons numai apare acel addons apare altceva

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am reusit sa configurez tot, doar ca am o problema : NU IMI AFISEAZA nimic pana cand dau de genul filmelor, nici un titlu din meniurile anterioare. Sfaturi ? Multumesc in avans. cristian.banea@ymail.com

    RăspundețiȘtergere

Sponsor

Un produs Blogger.