Instalare orice aplicatie pe Android TV

Android TV 
Anul 2015 vine cu o noutate in ceea ce priveste tehnologia Smart TV. Televizoarele Sony si Philips vin acum cu  sistem de operare Android ceea ce le face sa fie unele dintre cele mai bune SmartTV-uri. Este adevarat ca Philips a avut inca din 2014 platforma Android TV, insa din pacate nu era foarte bine optimizata.

Anul acesta platforma Android TV este foarte bine pusa la punct insa exista si o mica problema; pe telefoanele si tabletele cu Android avem foarte multe aplicatii care sunt dezvoltate pentru device-urile cu touch; pe Android TV nu sunt inca toate aplicatiile disponibile tocmai din cauza ca TV-urile nu sunt prevazute cu touch screen. 

In cazul in care ne dorim sa avem o anumita aplicatie pe TV-ul nostru cu Android, iar aceasta nu se gaseste inca in Google play exista o rezolvare simpla, putem instala noi aceasta aplicatie de pe o sursa externa (USB). Din pacate momentan acest lucru merge facut doar pe TV-urile Sony cu Android, nu si pe Philips. 
Pe Android TV Philips nu merge sa instalam aplicatii din surse externe deoarece exista acea setare in Android care ne permite sa instalam aplicatii din surse necunoscute pe care Philips nu o are momentan. 

How to Install any App on Android TV (Sony/Philips)

Ce trebuie sa faceti?

1. Pe un PC intrati pe Google Play si cautati aplicatia pe care doriti sa o instalati pe Android TV;
2. Deschideti un tab nou cu Google unde cautati APK Downloader unde sa transformati formatul aplicatiei dorite in format apk. Televizorul nu va sti sa o instaleze intr-un alt format.
Gasiti site APK Downloarer AICI.
3. Va intoarceti la pagina cu Google Play unde ati cautat aplicatia dorita, copiati link-ul din acestei pagini si il introduceti pe celalalt tab unde aveti deschisa pagina cu APK Downloader.

Android TV 

Android TV

Downloadati aplicatia in format APK dupa care o transferati pe un stick pe care il veti conecta apoi la TV. 
Foarte important este sa aveti instalata pe Android TV aplicatia ES File Explorer fara de care nu puteti accesa continutul stick-ului.
Android TV 
Mai departe urmariti filmuletul de mai jos.

Instalare orice aplicatie pe Android TV Instalare orice aplicatie pe Android TV   Reviewed by incomod on 13:28:00 Rating: 5

Niciun comentariu:

Sponsor

Un produs Blogger.