Cum sa-ti pui Chat pe site-ul tau GRATUIT!

Cum sa-ti pui chat pe site-ul tau

Vorbeste cu vizitatorii site-ului tau in timp real! 
Tawk.to este una dintre cele mai bune platforme prin care iti poti integra in site un chat in timp real pentru a monitoriza si a vorbi cu vizitatorii de pe site-ul tau.


Tawk.to, Chat in timp real 100% GRATUIT pentru site-ul tau!

Da, intr-adevar tutul de pe aceasta platforma este gratuit. Nu exista versiuni premium si nu se plateste nimic, exista o singura versiune pentru toata lumea. 

Este foarte important, mai ales pentru magazinele online, sa ai integrat in site un chat pentru a conversa cu vizitatorii (cientii) tai. Astfel ii poti aborda, le poti afla nevoile mai usor, ii poti ajuta si ii poti convinge sa cumpere de la tine. Majoritatea celor care si-au instalat chat pe site-urile lor au avut o crestere a vanzarilor semnificativa. Ce este interesant la platforma Tawk.to este ca poti vedea in timp real peginile pe care navigheaza vizitatorul astfel incat iti poti dezvolta discutia cu acesta stiind deja cam ce isi doreste. 

Acum sa discutam mai pe larg despre aceaste platforma:

1. Iti poti modifica widget-ul chatului pe care il intregrezi in site-ul tau in functie de preferinte, ii poti modifica dimensiunea, culoarea, pozitia in site si cel mai important il poti customiza sa se potriveasca in limba romana (toate mesajele de indemn de a folosi chat-ul pot fi customizate in romana). 


Customizare widget chat pe site

2. Toate conversatiile pe care le ai cu vizitatorii site-ului tau sunt pastrate (memorate) si le poti filtra si sterge oricand doresti. Le poti denumi pe fiecare in parte in functie de cel cu care ai vorbit pentru a putea gasi conversatia foarte usor in momentul in care iti doresti sa o recitesti.

3. In cazul in care ai un site cu multi vizitatori si va trebui sa vorbesti cu fiecare in parte pentru a putea face fata poti adauga mai multi agenti (numar nelimitat de agenti) care sa discute cu acesti vizitatori. Fiecare agent poate avea identitate si poza proprie.


Identitate si poza proprie

4. Poti sa iti creezi departemente diferite pentru fiecare echipa si pentru fiecare agent in functie de sectiunile site-ului tau astfel incat sa nu se intampe ca doi agenti sa vorbeasca in acelasi timp cu un singur vizitatot (client). 

5. Iti poti adauga un numar nelimitat de site-uri, fiecare cu chat-ul lui personalizat si eventual fiecare cu agentii sai. Poti vedea oricand toate conversatiile de pe fiecare site cu fiecare agent in parte.

6. O chestie foarte importanta si inoteresanta in acelasi timp este ca poti vedea in timp real cati vizitatori ai pe site si ce face fiecare. Poti vedea pe ce pagini navigheaza astfel incat iti poti face o idee despre ce il intereseaza astfel incat vei sti dinaite cum sa il abordezi si in ce directie sa indrepti discutiile.

7. Fiecare vizitator este recunoscut dupa IP astfel incat de fiecare data cand va reintra tu vei sti cine este deoarece dupa prima conversatie il vei putea denumi. 

8. De fiecare data cand va intra cineva pe site vei fi anuntat printr-un semnal sonor pentru a nu perde niciun client. Iti poti instala aplicatie cu aceasta platforma si pe telefon sau tableta astfel incat oriunde ai fin nu vei rata nicio conversatie cu vizitatorii site-ului tau. La fel, la aplicatia de mobile esti atentionat printr-un semnal sonor de fiecare data cand cineva intra pe site.

9. Nu au reclame, adica nu te vei trezi ca iti apar reclame fara sa stii de unde pe site (majoritatea au astfel de reclame).

 
Cum sa-ti pui Chat pe site-ul tau GRATUIT! Cum sa-ti pui Chat pe site-ul tau GRATUIT! Reviewed by incomod on 12:01:00 Rating: 5

Niciun comentariu:

Sponsor

Un produs Blogger.