Alternative pentru Genesis - Kodi

Dupa cum probabil ai observat de cateva luni Genesis nu mai functioneaza in Kodi. Toata lumea spune ca acest addon este (era) unul dintre cele mai bune addon-uri care putea fi instalat in Kodi. Era cel mai bun deoarece, de exemplu pentru filmul la care vroiai sa te uiti iti gasea mai multe surse  nu numai un link si de asemenea sursele erau categorisite in functie de calitatea (rezolutia) filmului. Cei  care administreaza Genesis se pare ca nu s-au mai ocupat de el astfel incat suntem nevoiti acum sa gasim alternative. Astfel vei gasi mai jos o lista cu cateva addon-uri ca alternativa la Genesis.

The best genesis alternatives


1. 1Chanel - Este una dintre alternativele foarte bune pentru Genesis. Filmele si serialele sunt forte bine puse pe categorii, numarul de filme la fel este foarte mare ca si la Genesis, iar cel mai important lucru este ca in momentul in care vrem sa ne uitam la un anumit film, serial sau documentare ne sunte generare mai multe surse din care putem alege. 
Daca o sursa nu functioneaza incercam alta, daca o sursa nu reda filmul la o calitate destul de buna incercam alta.
Pentru a instala acest addon mergeti la Programs > Addon Installer, iar aici mergeti la featured Add-ons si aici veti gasi 1Chanel.

2. Pheonix  - Acest addon este unul destul de complex. Cu acesta putem viziona o gama foarte variata filme, seriale, transmisiuni live din diferite zone sportive si posturi Tv online din toate zonele de pe glob. la fel ca si la Genesis in momentul in care vrem sa ne uitam la un film/serial/documentare ne sunt generate mai multe surse unde putem viziona acel continut. In Pheonix veti gasi mai multe surse, de exemplu: Crusader88, Her Place, Valhalla si altele. Pentru a instala acest addon mergeti la Programs > Addon Installer, iar aici mergeti la featured Add-ons si veti gasi Pheonix.

3. Stream All The Sources Beta - Continut foarte variat de filme seriale si documentare, filme dintre cele mai noi, se remarca printr-un timp de raspuns destul de mare in ceea ce priveste incarcare surselor. La fel ca si addon-urile de mai sus genereaza mai multe surse unde putem visiona continutul dorit. Pentru a instala acest addon mergeti la Programs > Addon Installer, iar aici mergeti la featured Add-ons si aici veti gasi Stream All The Sources.

4. Entertainment Hub - un addon destul de simplist dar foarte bine pus la punct si forte bine categorisit. Pentru a instala acest addon mergeti la Programs > Addon Installer, iar aici mergeti la featured Add-ons si aici veti gasi Entertainment Hub.

5. Exodus - Este in momentul de fata cel mai bun add-on Kodi cu cel mai mult si variat continut. Acest add-on este aproximativ la fel ca Genesis.

6. Alluc - Este un add-on la fel de bun ca Exodus si poate in anumite situatii chiar mai bun. Avantajul acestui add-on este ca genereaza surse cu continut HD si Full HD cu priorioritate.

Pentru a vedea cum se instaleaza toate aceste add-on-uri in Kodi inclusiv configurarea subtitrarii in limba romana sau in orice alta limba am realizat un tutorial video pe care il poti urmari mai jos:

Nu uta sa te abonezi si la canalul nostru de Youtube!
Abonare YouTube: http://bit.ly/2deRI57 


 
Alternative pentru Genesis - Kodi Alternative pentru Genesis - Kodi Reviewed by incomod on 13:41:00 Rating: 5

Niciun comentariu:

Sponsor

Un produs Blogger.