Instalare si configurare Kodi pe Android TV Sony si Philips + Subtitrare

Instalare si configurare Kodi pe Android TV Sony si Philips + Subtitrare

Configurare Completa Kodi

In acest filmulet vom configura complet Kodi pentru Filme, Seriale si posturi TV online (cu subtitrare). 
Vor fi prezentate cele mai bune si cele mai noi Add-on-uri pentru Kodi care au fost testate si functioneaza in parametri normali.  
Vor fi instalate si configurate si add-on-uri Kodi cu posturi TV de cea mai buna calitatea (720p), canala premium din toata lumea. 
De asemenea vei gasi si add-on-uri Kodi cu filme si seriale in format 4K Ultra HD, Full Hd si 3D.
In primul rand, Kodi este una dintre cele mai interesante aplicatii pe care o putem instala in primul rand pe un televizor cu android si nu numai (diferite box-uri cu android, smartphone etc). Poate fi instalata pe aproape orice sistem de operare. Pntru a descarca Kodi, pe android mergi in Google Play, iar aici cauta Kodi, iar pentru alte sisteme de operare mergi pe pagina oficiala Kodi de unde poti descarca aplicatia pentru diferite sisteme de operare.

Kodi la baza este un player dar care poate deveni unul foarte interesant daca instalam anumite plug-in-uri. Prin intermediul kodi putem vedea filme si seriale online la o calitate foarte buna side cele mai multe ori filme foarte recente.
De ce sa alegem sa ne uitam la filme online prin intermediul aplicatiei Kodi si nu direct pe web?
Sunt cateva aventaje in acest sens..
- In primul rand scapam de reclamele enervante de pe majoritatea site-urilor de filme si seriale online. Kodi nu are reclame!
- Avem la dispozitie mult mai multe surse unde putem viziona filmul astfel incat cu siguranta una dintre surse va functiona si va rula filmul corespunzator la o calitate acceptabila sau foarte buna.

In clipul de mai jos vei vedea pas cu pas cum se configureaza/seteaza kodi pentru a putea vedea filme, seriale si posturi TV online la cea mai buna calitate.

In aplicatia Kodi se pot instala foarte multe add-on-uri care au continut diferit si variat.
In clipul de mai jos am ales sa configuram kodi cu cele mai bune add-onuri, add-on-uri testate si apreciate dea lungul timpului.

Vei vedea cum sa instalezi add-on-uri pntru filme Online, seriale si posturi TV.
De mentionat ca sunt instalate add-on-uri pentru filme online unde vei putea vedea in format 4K Ultra HD, adica la o calitate foarte buna.
Un alt lucru foarte important, in acest clip vei vedea si cum se configureaza Kodi pentru a avea subtitrare in limba romana (sau orice alta limba) pentru orice film sau serial.

Speram ca acest tutorial sa iti fie de folos, iar daca ai nelamuriri sau intrebari nu ezita sa ne contactezi folosind casuta de comentarii de mai jos.

Nu uta sa te abonezi si la canalul nostru de Youtube!
Abonare YouTube: http://bit.ly/2deRI57



We are always open for your comments, questions and requests. Please leave us a message in the comments section.

☄ Like this video? Subscribe for more: http://bit.ly/2deRI57

Instalare si configurare Kodi pe Android TV Sony si Philips + Subtitrare Instalare si configurare Kodi pe Android TV Sony si Philips + Subtitrare Reviewed by Marva on 07:09:00 Rating: 5

Niciun comentariu:

Sponsor

Un produs Blogger.