O afacere care nu "Moare" niciodata


Una dintre afacerile care sa pare ca merge intotdeauna, chiar si in momente de criza, este afacerea cu flori. In acest articol vom face insa referire la un alt tip de business cu flori si anume, aranjamente funerare.

Multi dintre cei care vor citi acest articol vor spune ca acest tip de afacere nu este pentru oricine. Asa este! La prima vedere cand ne referim la produse de aceasta natura (coroane funerare si jerbe funerare), clar ne ducem cu gandul catre un eveniment nefericit.

Pentru a realiza acest articol am discutat cu cativa florari de la un atelier floral cu specific funerar, care sunt si proprietarii afacerii si ne-au impartasit urmatorele:

Dupa cum spuneam mai sus acest tip de business nu este pentru oricine si cand vine vorba de produsele implicate clar ne ducem cu gandul catre un eveniment nefericit. Dar, ca in fiecare situatie atat placuta sau neplacuta trebuie sa fie cineva care sa presteze un anumit serviciu.

La majoritatea evenimentelor din viata unei persoane sau a unei familii, vor fi implicate florile. Sunt multe situatii fericite, insa la un moment dat apar pe lista acestor evenimente si inmormantarile sau diferite evenimente comemorative. La acest tip de eveniment obiceiul spune ca pentru a ne arata recunostinta si admiratia fata de cel trecut in nefiinta trebuie sa depunem o coroana, jerba sau un aranjament funerar.

Florarii despre care am facut referire mai sus, care se ocupa de realizare, livrare si comenzi de coroane funerare in Bucuresti, spun ca au trecut peste acest obstacolo, iar pentru ei o coroana funerara reprezinta un produs finit, pe care il realizeaza cu placere si dragoste pentru flori si se bucura de fiecare data cant acest aranjament arata perfect si il multumeste pe client.

Coroanele si jerbele funerare din flori naturale se realizeaza din orice tim de flori (garoafe, trandafiri, orhideee, crizanteme, anthurium, gerbera etc.) si au preturi atat ieftine, incepand de la 80-90 de lei cat si preturi mai mari pentru aranjamente funerare de lux care depasesc si 500 de lei.

Un serviciu de comenzi coroane si jerbe funerare online implica urmatoarele:

- Realizarea aranjamentului funerar; acesta poate fi executat in functie de complexitate si in mai putin de o ora.
- Livrare aranjamentului la locul in care va fi depus, capela sau domiciliul decedatului. Livrarea se poate face, la ceinta cleintului in maximum doua ore de la preluarea comenzii.
O afacere care nu "Moare" niciodata O afacere care nu "Moare" niciodata Reviewed by incomod on 08:48:00 Rating: 5

Niciun comentariu:

Sponsor

Un produs Blogger.