Cum sa maresti traficul site-ului/blog-ului tau cu mai putin efort!

Cum sa maresti traficul unui site

Realizarea unui blog/site nu se rezuma doar la trafic, insa daca vrei ca acesta sa fie profitabil atunci va acorzi putina atentie acestui aspect. Deoarece, cu siguranta, nu ai tot timpul zilei la dipozitie pentru a lucra la blogul tau trebuie sa te concentrezi foarte bine la continutul pe care il postezi. 

Astfel va trebui sa ai in vedere urmatoarele aspecte: 

In primul rand sa te axezi pe un continut de calitate. Aici va trebui sa depui cel mai mult efort, insa rezultatele vor fi, in timp, foarte bune. 
Continutul de calitate va genera de la sine like-uri si share-uri , acestea fiind unnele dintre cele mai bune instrumente de a-ti creste traficul blog-ului/site-ului tau. Continutul original si de calitate va fi perceput foarte bine si de motoarele de cautare (google), iar astfel vei fi pozitionat pe pozitii cat mai ridicate, lucru care de asemenea va genera trafic.
◉ Alege cu atentie titlulu potrivit. Titlul postarilor trebuie sa fie sugestiv pentru a atrage cat mai mult atentia celor interesati sau celor care navigheaza pe site/blog-ul tau. Incearca sa ai un titlu scurt si interesant si nu uita sa folosesti in componenta lui cuvinte cheie (meta keywords). 

 ◉ Foleoseste link-uri catre alte site-uri. In momentul in care vei avea postari/continut de calitate, interesant, alte site-uri vor folosi link-uri din site-ul lor catre tine. Astfel iti vei creste traficul. Fii recunoscator fata de acestia, viziteaza-le site-ul, lasa un comentariu, da un like, un share etc..

◉ Seteaza-ti un newsletter. Cei care vor aprecia ce au citit pe blogul/site-ul tau se vor abona astfel incat vor fi la curent cu toate lucrurile interesante pe care le vei posta. In acest fel nu vei mai fi nevoit sa pierzi foarte mult timp in a-ti face reclama.

◉ Da posibilitatea celor pasionati de scris sa scrie pe blog-ul tau. Selecteaza-i pe cei care sunt concentrati in a scrie articole de calitate, se vor bucura sa scrie, vor da mai departe ce au scris si se vor bucura ca au posibilitatea da a folosi aceste articole pentru a creste in acest domeniu. 

◉ Nu uita ca in momentul in care scrii un articol sa te legi si de alte articole din blog/site-ul tau (linlkback to yourself) cu link de trimitrere catre alte postari. Cititorii log-ului tau vor da click pe acete link-uri, astfel traficul si numarul de vizionari de pagina va creste. Acest lucru te va ajuta si in ceea ce priveste o mai buna optimizare SEO

Urmarind toate aceste aspecte cu siguranta traficul site-ului tau va creste si astfel vei putea castiga si bani din site-ul tau. In momentul in care continutul blog-ului este de calitate atunci il vei tine si destul de mult pe cititor pe site, timp in care va putea sa observe si reclamele pe care le ai pe blog, iar sansa ca cititorul sa dea click pe acete reclame va fi mult mai mare.  
Cum sa maresti traficul site-ului/blog-ului tau cu mai putin efort! Cum sa maresti traficul site-ului/blog-ului tau cu mai putin efort! Reviewed by incomod on 13:11:00 Rating: 5

Niciun comentariu:

Sponsor

Un produs Blogger.