Cum sa faci un widget Blogger Fix sau "inghetat"

Blogger Sidebar and Widget Sticky

Fixarea unui widget sau "ingetarea" lui intr-o anumita sectiune a site-ului tau Blogger  poate fi de cele mai multe ori benefica. 
Acest lucru te poate ajuta deoarece informatiile care fac parte din acel widget vor ramane tot timpul in  vederea celui ce navigheaza pe site-ul tau. 
Fie ca vorbim de informatii legate de Contact, reclame sau orice alta informatie acestea vor ramane cu vizitatorul cat timp acesta va face scroll prin site-ul tau.

Varianta 1. Valabila in principiu pentru widget-urile din partea dreapta sau stanga a site-ului (left side, right side).


1. Mergi la Sablon > Editati HTML;
2. Cauta folosind CTRL+F, iar inainte de acesta copiaza codul de mai jos:



3. Salveaza Sablonul si gata, aproape ai terminat. 

Daca vrei sa "ingheti", sa fixezi un widget din bara din stanga atunci modifica  .column-right-inner in .column-left-inner. Daca vrei sa maresti sau sa micsorezi distanta fata de partea de sus atunci modifica valoarea numerica  topPadding = 15 astfel incat wiget-ul sa se aseze cat mai bine.

Varianta 2.  Valabila pentru orice widget din orice sectiune a site-ului.

1. Mergi la Sablon > Editati HTML;
2. Cauta folosind CTRL+F si apoi copiaza inainte de acesta codul de mai jos:

 

Inlocuieste in codul de mai sus HTML7 cu ID-ul widget-ului tau. Vezi in imaginea de mai jos unde gasesti ID-ul widget-ului pe care vrei sa il fixezi.

Blogger Sidebar and Widget Sticky

Gasesti exemple de widget-uri "inghetate"/fixate, in anumite sectiune ale site-ului Blogger, la link-urile urmatoare (site-uri realizate peplatforma blogger):

www.coroanafunerara.com
www.coroanemortuare.com
 
Cum sa faci un widget Blogger Fix sau "inghetat" Cum sa faci un widget Blogger Fix sau "inghetat" Reviewed by incomod on 11:46:00 Rating: 5

Niciun comentariu:

Sponsor

Un produs Blogger.